Erivan Seyahat Programında İki Gün En Erken Gelenlerin Ermenistan’ın Yeşil Kasabasına Kendi Kendine Yardım Rehberi

Soykırım Anıtı zamanı 24 Nisan’ı deneyin, eğer Erivan’da olursanız, o zaman kesinlikle buraya, gündüz vakti gidin. Yerliler ve ülke genelindeki halk bitki satın alma eğilimindedir ve siz de onları kaybedilen yaşam tarzına saygı göstermek için hemen yere koyarsınız. Erivan’dayken hayati önem taşıyan bir konu, Tsitsernakaberd’deki Ermeni Soykırımı anıtına gitmektir.Romantik bir yakınlıkta bulunan Swan Lake’i deneyin, yaz aylarında komşuların kentsel alan yaşamını deneyimlediği devasa bir çeşme alanı.

Erivan’da her bütçeye uygun birçok oda ve kiralama var.İşte Ermeni şehriyle ilgili kişisel tercihlerim ve bunlardan kesinlikle kalmanızı tavsiye edebileceğim yerler. Erivan’da görülecek şehirlerin dışını ele aldık, Erivan’da 2 günden daha uzun süreniz varsa görülecek çok daha fazla yer var. Epicure benim diğer favori takılma mekanım ve neyse ki içeride dolaşmanıza izin vermiyorlar. Bu restoranda çalışıyorum ve kafede de çalışıyorum ancak akşamın ilerleyen saatlerinde de orada kalıyorum.

Gitmek için en sevdiğim diğer metropol alanları Çiftler Parkı, Ana Ermenistan, taze Botanik Bahçeleri ve Kond’dur. Kond’a ait olanlar için, bir içki veya yemek için Kond Hanedanlığı’na gittiğinizden emin olun. Kalabalık çok genç veya alışılmadık değil ve burada kesinlikle en yeni biriyle tanışabilirsiniz.

Pinco app

Ne zaman dışarı çıkıp içki içmeye gitsem, geceleri oldukça iyi vakit geçiriyorum. İçerisi sizi bir fon alanından çıkarıp huzurlu, sakin bir ruh haline sokma eğiliminde. Şu anda, Erivan’ın en sessiz köşelerinden biri ve orada olduğunuzda kesinlikle gitmeniz gereken bir yer.

Erivan’da bir gün daha geçirmek için listenize uygun fiyatlı bir kafeterya eklemek istiyorsanız, Vernissage’ın yanındaki Tasty Day’e uğrayabilir ve çevredeki en iyi kafeterya yemeklerinin tadını çıkarabilirsiniz (sadece dolar). Erivan’daki en sevdiğim hostel, ailemin yaşadığı yerden biraz uzakta bir alan olan Grand Hostel’i deneyin. Erivan Pandok Erivan’da genellikle kalabalık olan (eğer imkanınız varsa önceden rezervasyon yaptırmanızı öneririm!) ve muhteşem bir hizmete sahip bir kafe veya restoranı deneyin.

  • Erivan’ın en fotojenik kasabalarından biri kesinlikle şehir merkezinde bulunan Mavi Cami’dir.
  • Dünyanın her yerinden yerliler ve kişiler bitki örtüsünü toplama ve yaşam tarzının yok olduğu alanları harcamak için onları ciddi şekilde yerleştirme eğilimindedir.
  • Tiflis’ten Erivan’a (marşrutka) yeni servisle gitmeyi planlarken tercih ederim.
  • Yemek planı sunacak çok şey içeriyor ve fiyatı diğer kasabalara kıyasla harika.
  • Republic Rectangular’ın yanında bulunan yepyeni Moskova Sinemaları’nda beş sinema salonu yeri var ve binanın doğu tarafında aslında bir parmaklıksız gökyüzü sineması var.

Sadece Erivan’da 2 gün geçirmenin kendinize büyük bir kötülük yaptığınızı düşündüğümden, yine de bu iki ayda bölgenizin gerçek bir tercihini bulabilirsiniz. Bu internet sitesi ülkenizden grup almıyor. Ermenistan’dan coşkulu ve ilgili kişilere güzel ülkeyi getirmeyi seven seyahat yaratıcısı. Aslında burada yaşamamış olsam da, neredeyse kusursuz derecelendirmeler alıyor ve gerçekten orada bir kez harika bir puro içtim. Çatınıza oturdum, orada sipariş ettiğimiz harika bir puro içtim ve rahat grubunuza ait olduğumuza karar verdiniz.

Pinco app

Ancak, elbette taze anıta manevra yapmanızı ve taze Soykırım hakkında biraz daha fazla şey keşfetmenizi şiddetle tavsiye ediyorum çünkü ülkenin yeni tarihi ve bugünün tarihi üzerinde çok dramatik bir etkisi oldu. Ancak, ben her zaman baharı severim ve Erivan’da sonbaharı sevebilirsiniz, bu yüzden mevsimlerden birinde gitmenizi şiddetle tavsiye ederim. 2013’e geri dönerek Ermenistan’a birkaç kez gitmeye karar verdik ve her seferinde kendimi finanse edecek bir poliçem var.Hızlı bir gezi arıyorsanız, Ermenistan’ın yeni ‘Vatikan’ı olarak kabul edilen Erivan’a yakın bir yerel olan Echmiadzin’i ziyaret etme fırsatını kaçırmayın. Yemek planları sunacak çok şey içeriyor ve maliyeti diğer şehir merkezlerinden daha harika. Ermenistan’ın kırmızı finansman kentsel alanındaki son büfenize uyması için Erivan Pandok’a gitmenizi doğal olarak öneririz.

Erivan Programında 2 Gün – Ermenistan’ın Yeşil Kentsel Alanına İlk Gelenlerin Rehberi | Pinco app

Arkadaşım gerçekten orada ikamet ediyordu, bu yüzden 1 gün odalarına gitmeye karar verdik ve Erivan’da kendi dairemi sağlamasaydım burada ikamet etmeyi çok seveceğimi hemen anladım. Erivan’da içki içmek için görmek istediğim iki favori kasabam Epicure. Hem bar hem de akşam yemeği birbirinden çok uzak değil, bu yüzden bir meydan okuma yerine birbirinize uğrayabilirsiniz. Saryan’a sevdiğimiz birkaç başka alan Depo Beer & More’u (örneğin şık bir iç mekana sahip alternatif bir kulüp ve sofistike içecekler ve müşteri hizmetleri) deneyin ve Örneğin DOM’dan yararlanabilirsiniz. Saryan Otoyolu’nda eğlenceli bir gece geçirmek isteyenler için kesinlikle uğramaya değer. Saryan Caddesi, benim en sevdiğim sokaklardan biri ve Erivan’daki 2 gününüzde ziyaret etmemeniz gereken bir yer.

Evde kavuruyorlar ve sulu kahveler sunmanın yanı sıra mücevherlere de sahipler. Küçük bir bistro ancak güler yüzlü müşteri hizmetleri genellikle bunu telafi ediyor. Daha sıcak aylarda, yanında güzel bir terası var ve genellikle yemeği tamamlayabilmeniz için rahat, gerçek zamanlı müzikler çalıyor. Yakınlarda bir kahve içmeye çalışan birçok kişi için, Erivan’da iyi bir kapuçino içmek için önerilen kafelerden biri olan İtalyan var (ben çok titizim ve bu set benim takdirimi kazanacak). Erivan seyahat planı genellikle pembe finans şehrinden kaçırılmaması gereken metropol alanları olduğunu düşündüğüm yerden uzakta şehir içinde önerilerde bulunur.

Muhtemelen yeni Ermeni kırsalında çok sayıda kilise binası ve manastır göreceksiniz ancak bunların yeni Erivan kentsel alan kardiyosunu doyurduğunu görmeyeceksiniz, bu kesin. Gerçekten de Gouroo’da yemek yemeyi öneririm, inanılmaz Ermeni şarapları ve eşleşmeleri, salatalardan çıkan saf yiyecekler, deniz ürünleri ve çok daha fazlası olan bilinçli bir bistro. Yakınlarda bir park bulacaksınız ve rahatlamak, insanları izlemek veya bir kadeh kahvenin tadını çıkarmak için keyifli bir yer. Ayrıca Erivan’daki en iyi yemek yerlerinden biri olan Sherep Restaurant var, burada lavaşın yapılışını izleyebilir ve lezzetli modern Ermeni yemeklerinin tadını çıkarabilirsiniz.Cumhuriyet Meydanı, Erivan’daki en yaygın turistik yerlerden biridir ve şehirdeki günleriniz boyunca muhtemelen sürekli olarak uğrayacağınız bir yerdir.

Pinco app

Republic Rectangular’ın yakınında keşfedilen yeni Moskova Tiyatrosu, dört sinema salonu mekanına sahiptir ve güçlendirmenin doğu bölgesinde ayrıca bir de serbest hava tiyatrosu vardır. Ancak şimdiki durum ve filmler tutabilirsiniz, yeni tiyatro aslında Erivan’daki en büyük vizyondur ve Erivan’da en az iki gününüz varsa kaçırılmaması gereken harika bir yerdir. Ve yakınlarda tarihi bir Ermeni binasında bulunan harika ve görünmez bir restoran olan Mirzoyan Koleksiyonu var. Yepyeni dikdörtgen deneme, Marriott Resorts, Ermenistan’dan gerçek tarih Müzesi ve diğer resmi mülkler gibi beş ünlü evle çevrilidir. Beni 2013’ten beri takip ediyorsanız, geçmişte Erivan’a yaptığım ilk seyahatin beni Kafkasya’daki bu küçük ülkeye aşık etmeye zorladığını fark etmişsinizdir. Bu, Ermenistan’a ilk ziyaretlerini yapanlar için bir Erivan güzergahıdır, kesinlikle dünyanın en iyi kasabalarından biridir.

Güney tarafı – 1604 W We-240 Services Street

ikinci katta iddia ettikleri gibi bir bar deneyin – bir sonraki kat için. Pinco app Harika bir katil avokado salatası var ve sağlıklı çorbalar…, ayrıca inanılmaz şaraplar ve genel ambiyans Erivan’da görebileceğiniz diğer şehirler için eşsiz. İçeri girmenizi ve Erivan’da zamanınızı ayırıp koşmanızı sağlayacak lezzetli kahvelerden birini yakalamanızı öneririm.

Ne zaman daha küçük yiyeceklerine (bir bakıma Ermeni ‘tapas’ı) uysam, sette asla berbat bir yemek yemedim ve oraya gitmeyi gerçekten seviyorum çünkü nostaljiyi geri getiriyor. Çok, Temurnots’u diğer insanlara önerebildiğimde gerçekten başım dönüyor çünkü ondan sonra harika anılarım var. Yeni Khatchaturian salonu, bir konser salonu olabilecek birinci, 400 trafiğine sahip. Taze Spendiaryan koridoru birinci basamak, 200 sandalyeli keskin bir opera ve bale salonu deneyin.

Etraftaki en iyi tatil konaklamasını bulmaya çalışanlardan Erivan’daki en yeni Alexander Resorts’u öneririm. Erivan’dayken her zaman 2. katta çok zaman geçiririm ve bu Erivan seyahat planımın önemli bir bölümü olacak. Muhtemelen gördüğünüz en kasvetli şeylerden biridir, ancak Ermenilerin hala harcama alanlarını görmek gerçekten inanılmaz.

Pinco app

Şanslı olanlar için, en iyinin inanılmaz manzaralarını elde edebilirsiniz. Burada, Ermenistan’ın 20. yüzyılın başlarında katlandığı en son yürek parçalayıcı rekor hakkında daha fazla bilgi verecek bir sanat galerisi kesinlikle var. Taze Cascades çarpıcı ve Erivan’daki kişisel favorilerimden biri, özellikle de Ararat’ın daha iyi bir manzarasını daha iyi değerlendirirseniz (ki bu genellikle olmaz – ancak gerçekten olursa genellikle kafanızı uçurur).

Muazzam ve açık meydan, 1924’te Alexander Tamanian tarafından yaratıldı ve Erivan’daki her şeyin yeni merkez üssü oldu, tıpkı 2018 Ermenistan Devrimi gibi. Etrafında çok sayıda yeşil oda var, ayrıca keyfini çıkaracaksınız. En sevdiğim şey, Erivan’ın gün batımlarını izlemek için güçlü bir yer olması.

Java 23.5 hakkında bir kahve yakaladıktan hemen sonra, tünelden Hrazdan Geçidi’ne doğru ilerleyin. Taze Sovyet tüneli ilginç görünüyor ve sizi genellikle Saryan’ın aşağısına, iyi bir Sovyet-gün ve yaş Öğrenci Tren İstasyonu, yeni Hrazdan Arenası ve daha fazlasını alacağınız en yeni geçide doğru yönlendiriyor. Erivan’daki çoğu yerde kahve için en iyi yer Java 23.5’tir.

Pinco app

Erivan’daki ilk gününüzde, Erivan’da daha önce hiç görülmemiş son derece lezzetli Ermeni yemek sahnesinin tadını çıkarırken bölgenin ana ve en popüler manzaralarını ziyaret etmenizi şiddetle tavsiye ederiz.Erivan’daki bir sonraki gününüze uygun olarak, kentsel alandaki en sevdiğim yerlerden bazılarını görmenizi öneririm. Bu liste genellikle en iyi kafelerden, yemeklerden, barlardan birkaçını içerir ve Erivan’da çok az değer verilen ve gitmeye karar vermediğiniz bir yer keşfedeceksiniz. Oradan, Saryan’ın diğer ucuna gitmenizi ve şehirdeki en sevdiğim yerlerden biri olan popüler bir içki mekanı olan Inside Vino’ya uğramanızı öneririm. Cascades’in yakınında birçok kafe ve Temurnots (yukarıdaki listede) gibi birçok akşam yemeği var ve lezzetli içecekler ve inanılmaz Tay yemekleri sunan harika bir yer olan Wine Republic’i ziyaret edebilirsiniz.

Bu rehber Ermeni yemekleri konusunda ağır olabilir, ancak ülkenin yeni mutfağını sevdiğimi söylemeliyim. En yeni aşk çatısı, Ararat’ın en yüksek ve en alçak zirvelerini hissettirmek için yaratıldı ve inşa edildi. Rossiya Tiyatrosu, Sovyet Bağlantısı’nın yıkılmasının ardından geride kaldı ve sonunda yer bir alışveriş merkezine dönüştü.

Erivan’a Ne Zaman Seyahat Edersiniz?

Ermenistan’dan satın almanız gereken bir şeyi yanınıza almanız gereken yer, Cumhuriyet Meydanı’nın yanında keşfedilen ve 1980’lerden kalma devasa bir açık cennet işletmesi olan Vernissage’dir. Kayısılar çiçek açmışsa veya kuru yapraklar yere dökülmüşse, en yeni Ermeni para yollarında yürümek kadar muhteşem bir şey yoktur. Tiflis’ten Erivan’a (marşrutka) gitmek için en yeni otobüse binmeye karar verdiğimde çok seviyorum. Ucuz, kısa ve genellikle yol boyunca biriyle randevulaşıyorum (ve genellikle beni yolculuk için lezzetli, şehir parasına kaybediyorum ki bunu kesinlikle kaçıramam). Zvartnots Uluslararası Havaalanı’na uçabilirsiniz, yüksek fiyatlı ve kötü seyahat seçeneklerine sahip çekici ve ilerici bir havaalanı (şimdilik… bunun değişmesini umuyorum).

Ermenistan’ın Hristiyanlığın doğum yeri olduğu çok düşünülüyor. Yine de katedrali tüm ülkenin en büyüğü olarak duruyor, bu nedenle Ermenistan’ın içinde ve sadece Erivan’da değil, görülecek en iyi şehirlerden biridir. En yeni Hrazdan Nehri geçitten geçiyor ve şehir aslında popüler ve Sovyet yıllarında fırça noktası olacak. Nehir muhteşemken alanı seviyorum ve ayrıca Erivan’ın ayrılmaz bir parçası olmaya çalışıyor, böylece gezi sırasında tanıtımınıza yardımcı olmak için çaba sarf eden çok fazla insan yok.

Pinco app

Kesinlikle Erivan’ın gerçekten fotojenik kasabaları, şehrin kalbinde bulunan Mavi Cami’dir. Caminin 1700’lerin ortalarına kadar uzandığı ve biraz tarihi geçmişi olduğu. 20 Ocak 1933’te ortaya çıkan yeni çıplak gri güçlendirme, birçok açık hava kafesi ve çoğunlukla yeşil alanla çevrilidir. En yeni Opera güçlendirmesinin etrafında her zaman bir şeyler oluyor ve tam da bu yüzden kontrol etmek için bu kadar muhteşem bir yer. En iyi ana Moskova Sineması, temelde yanında bulunan en yeni su özelliğidir.

Çoğu insan Gürcü yemeğini ne kadar sevdiğini tartışıyor, ancak benim için ağır ve lezzetine rağmen sürekli yemek yemem mümkün değil. Belki de Erivan’ın içindeki en nadir evlerden biri olan Rossiya Alışveriş Merkezi’ni deneyin, daha önce muhtemelen gördüğünüz en tuhaf çatılardan birine sahip bir bina.Daha önce bir tiyatro olan yeni Rossiya Alışveriş Merkezi, 1968 ile 1975 yılları arasında Ermeni mimarlar Spartak Khachikyan, Hrachik Poghosyan ve Artur Tarkhanyan tarafından kuruldu.

Erivan seyahat planınız için başka yöntemleriniz varsa, lütfen bunları aşağıdaki ifadelere yazın! Şehir içinde yapabileceğiniz en favori aktivitelerin tam olarak neler olduğunu öğrenmek isterim! Bana göre, yeni 14th Floors Hotel, kasabada statik kalmak için en iyi yerlerden biri. Odada çılgın bakış açıları satın alabilir ve her şeyin temiz, konumlanmış ve mantıklı olduğunu görebilirsiniz.